Vízi csúszdázás egész évben

A SplashWare Galaxy, mely forradalmasítja a vízi csúszdák használatát, a berlini EAS-on kerül bemutatásra



A mérsékelt éghajlat problémát jelent az aquaparkok számára. A szezonális használat miatt a kültéri vízi csúszdákat csak négy hónapon át látogathatják a fürdőzők, míg sok élményfürdőnek számítani kell arra, hogy nyáron tud csak bevételt termelni. A SplasWare Galaxy története akkor kezdődött, amikor az Eleven csapata erre a problémára próbált meg megoldást találni, és ezáltal egész évben jövedelmező üzletté alakítani a fürdőket.

A végeredmény a Galaxy lett, mely jelentősen kitolja a kültéri vízi csúszdák szezonalitását, így forradalmasítva iparágunkat. A Galaxy egy átlátszó TPU anyagból készült kapszula, melyben a fürdőzők teljesen felöltözve csúszdázhatnak anélkül, hogy vizesek legyenek. A látogatók egész évben megtapasztalhatják a vízi csúszdák nyújtotta kalandokat, és az aquaparkok bevétele nem kötött továbbra a változó időjáráshoz.

A Galaxy többféle változata sokszínű kalandot biztosít, és gazdagítja a hagyományos vízi csúszda élményét a technológiai összetevők révén. A kapszulában található műszerfal az űrhajókhoz hasonló érzetet kölcsönöz a Galaxy-nak, míg a VR szemüveggel egy új világba nyerhet bepillantást a látogató.

A Galaxy-t a szeptemberben megrendezésre kerülő IAAPA Euro Attractions Show keretein belül mutatjuk be. Látogasson el standunkra, hogy az elsők között ismerhesse meg a Galaxy különböző felhasználási lehetőségeit és előnyeit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.